
Składniki
null
null
0.5 sztuki
0.5 pęczka
1 sztuka
1 opakowanie
1 opakowanie
4 łyżki
100 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ryż ugotuj wedle przepisu na opakowaniu i odcedź.
Krok 2
Paluszki rozmroź, pokrój na kostkę, paprykę również pokrój na kostkę, selera na kawałki, a kukurydzę odsącz z zalewy.
Krok 3
Do miski wrzuć ryż, paluszki krabowe, paprykę, selera, kukurydzę oraz posiekaną natkę.
Krok 4
Wszystko razem wymieszaj. Dodaj majonez oraz pieprz i sól i ponownie wymieszaj, aby masa była jednolita.
Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej