sałatka królewska z grillowaną piersią z indyka i muszlą francuską przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

sałatka królewska z grillowaną piersią z indyka i muszlą francuską

Autor: Mariola

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

8 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

50 dekagramów

1 sztuka

1 sztuka

3 sztuki

1 sztuka

6 sztuk

2 sztuki

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rozmrozić gotowe ciasto francuskie, zrobić muszlę upiec Pierś z indyki umyć, oprószyć pozostawić na kilka godzin, następnie grillować.

Krok 2

kapustę pokroić drobno, paprykę pokroić w cienkie paseczki, pomidora w cząstki, ogórka w paseczki usunąć nasiona i pokroić w plasterki, a cebulę w piórka.szczypiorek, koperek. Kukurydzę osączyć na sitku.Połączyć składniki. zrobić sos

Krok 3

Na talerzu położyć muszelkę wypełnić warzywami, grillowanymi paluszkami z piersi z indyka, zrobić dekorację polać sosem. smacznego :)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • sałatka   królewska z grillowaną  piersią z  indyka i muszlą   francuską  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • sałatka   królewska z grillowaną  piersią z  indyka i muszlą   francuską  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • sałatka   królewska z grillowaną  piersią z  indyka i muszlą   francuską  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • sałatka   królewska z grillowaną  piersią z  indyka i muszlą   francuską  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • sałatka   królewska z grillowaną  piersią z  indyka i muszlą   francuską  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • sałatka   królewska z grillowaną  piersią z  indyka i muszlą   francuską  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • sałatka   królewska z grillowaną  piersią z  indyka i muszlą   francuską  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • sałatka   królewska z grillowaną  piersią z  indyka i muszlą   francuską  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej