sałatka królewska z grillowaną piersią z indyka i muszlą francuską
średnie
6 osób zapisało

Składniki
1 sztuka
3 sztuki
6 sztuk
1 sztuka
2 sztuki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
50 dekagramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rozmrozić gotowe ciasto francuskie, zrobić muszlę upiec Pierś z indyki umyć, oprószyć pozostawić na kilka godzin, następnie grillować.
Krok 2
kapustę pokroić drobno, paprykę pokroić w cienkie paseczki, pomidora w cząstki, ogórka w paseczki usunąć nasiona i pokroić w plasterki, a cebulę w piórka.szczypiorek, koperek. Kukurydzę osączyć na sitku.Połączyć składniki. zrobić sos
Krok 3
Na talerzu położyć muszelkę wypełnić warzywami, grillowanymi paluszkami z piersi z indyka, zrobić dekorację polać sosem. smacznego :)
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Fix Kebab z sosem czosnkowym Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.
Czytaj więcejRosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.
Czytaj więcej