sałatka królewska z grillowaną piersią z indyka i muszlą francuską
średnie
6 osób zapisało

Składniki
1 sztuka
3 sztuki
6 sztuk
1 sztuka
2 sztuki
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
50 dekagramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rozmrozić gotowe ciasto francuskie, zrobić muszlę upiec Pierś z indyki umyć, oprószyć pozostawić na kilka godzin, następnie grillować.
Krok 2
kapustę pokroić drobno, paprykę pokroić w cienkie paseczki, pomidora w cząstki, ogórka w paseczki usunąć nasiona i pokroić w plasterki, a cebulę w piórka.szczypiorek, koperek. Kukurydzę osączyć na sitku.Połączyć składniki. zrobić sos
Krok 3
Na talerzu położyć muszelkę wypełnić warzywami, grillowanymi paluszkami z piersi z indyka, zrobić dekorację polać sosem. smacznego :)
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Fix Kebab z sosem czosnkowym Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej