sałatka królewska z grillowaną piersią z indyka i muszlą francuską przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

sałatka królewska z grillowaną piersią z indyka i muszlą francuską

Autor: Mariola

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

8 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

6 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

50 dekagramów

1 sztuka

1 sztuka

3 sztuki

1 sztuka

6 sztuk

2 sztuki

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rozmrozić gotowe ciasto francuskie, zrobić muszlę upiec Pierś z indyki umyć, oprószyć pozostawić na kilka godzin, następnie grillować.

Krok 2

kapustę pokroić drobno, paprykę pokroić w cienkie paseczki, pomidora w cząstki, ogórka w paseczki usunąć nasiona i pokroić w plasterki, a cebulę w piórka.szczypiorek, koperek. Kukurydzę osączyć na sitku.Połączyć składniki. zrobić sos

Krok 3

Na talerzu położyć muszelkę wypełnić warzywami, grillowanymi paluszkami z piersi z indyka, zrobić dekorację polać sosem. smacznego :)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • sałatka   królewska z grillowaną  piersią z  indyka i muszlą   francuską  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • sałatka   królewska z grillowaną  piersią z  indyka i muszlą   francuską  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • sałatka   królewska z grillowaną  piersią z  indyka i muszlą   francuską  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • sałatka   królewska z grillowaną  piersią z  indyka i muszlą   francuską  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • sałatka   królewska z grillowaną  piersią z  indyka i muszlą   francuską  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • sałatka   królewska z grillowaną  piersią z  indyka i muszlą   francuską  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • sałatka   królewska z grillowaną  piersią z  indyka i muszlą   francuską  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • sałatka   królewska z grillowaną  piersią z  indyka i muszlą   francuską  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.

Czytaj więcej

Przekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.

Czytaj więcej