Sałatka tuńczykowo - ananasowa

Autor: garlic garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

8 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

1 opakowanie

1 sztuka

1 sztuka

1 pęczek

4 sztuki

2 łyżki

2 łyżki

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ananasa i papryki pokrój w kostkę, dodaj odsączonego tuńczyka.

Krok 2

Szczypiorek posiekaj. Jajka ugotuj na twardo i pokrój w kostkę.

Krok 3

Dodaj majonez i jogurt. Dopraw pieprzem i skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr i pieprzem. Wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka tuńczykowo - ananasowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka tuńczykowo - ananasowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka tuńczykowo - ananasowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka tuńczykowo - ananasowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka tuńczykowo - ananasowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka tuńczykowo - ananasowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka tuńczykowo - ananasowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr

Prosta sprawa, która mimo wszystko wymaga wprawy i znajomości kilku trików. Zróbcie miejsce na kuchennych blatach, ponieważ dziś placki rodem z Meksyku będą ukoronowaniem posiłku.

Czytaj więcej

Blanszowanie warzyw to sposób ich obróbki termicznej, polegający na krótkim sparzeniu wodą, a następnie intensywnym schłodzeniu. Jak je właściwie wykonać i kiedy?

Czytaj więcej