Sałatka tuńczykowo - ananasowa przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sałatka tuńczykowo - ananasowa

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

8 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

1 sztuka

1 opakowanie

1 sztuka

1 sztuka

1 pęczek

4 sztuki

2 łyżki

2 łyżki

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ananasa i papryki pokrój w kostkę, dodaj odsączonego tuńczyka.

Krok 2

Szczypiorek posiekaj. Jajka ugotuj na twardo i pokrój w kostkę.

Krok 3

Dodaj majonez i jogurt. Dopraw pieprzem i skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr i pieprzem. Wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sałatka tuńczykowo - ananasowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sałatka tuńczykowo - ananasowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sałatka tuńczykowo - ananasowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sałatka tuńczykowo - ananasowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sałatka tuńczykowo - ananasowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sałatka tuńczykowo - ananasowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sałatka tuńczykowo - ananasowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sałatka tuńczykowo - ananasowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej