sałatka z grillowanym schabem i oliwkami przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

sałatka z grillowanym schabem i oliwkami

Autor: Mariola

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

1 sztuka

5 łyżek

200 gramów

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Sałatę umyć, osuszyć i porwać na kawałki, włożyć do miski.

Krok 2

Pomidora umyć sparzyć i pokroić w półplasterki. Dołożyć do sałaty.

Krok 3

Ogórka umyć, obrać i pokroić w plasterki. Dołożyć do sałaty

Krok 4

Paprykę umyć, usunąć pestki i pokroić w paseczki. Dołożyć do sałaty.

Krok 5

Schab pokroić w paski. Dołożyć do sałaty.

Krok 6

Całość wymieszać, dodać oliwki i skropić sosem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • sałatka z grillowanym schabem i oliwkami  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • sałatka z grillowanym schabem i oliwkami  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • sałatka z grillowanym schabem i oliwkami  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • sałatka z grillowanym schabem i oliwkami  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • sałatka z grillowanym schabem i oliwkami  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • sałatka z grillowanym schabem i oliwkami  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • sałatka z grillowanym schabem i oliwkami  - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • sałatka z grillowanym schabem i oliwkami  - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Sałatka coleslaw
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Mała, owalna, fioletowa – oto ona, królowa stołu! Śliwka podbiła serca wielu i nie ma się co dziwić. Uwodzi smakiem, kusi kolorem, nęci składnikami odżywczymi. Aż ciężko się jej oprzeć!

Czytaj więcej

Swoim kształtem przypomina najpiękniejszy bukiet prosto z kwiaciarni. Spokrewniony z brokułem, z którym nieustannie konkuruje o względy innych. Choć dotychczas traktowano go nieco po macoszemu – zazwyczaj w roli dodatku, obecnie nie ma sobie równych!

Czytaj więcej