Składniki
2 sztuki
4 sztuki
0.4 pęczka
1 sztuka
2 sztuki
1 sztuka
4 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Młode ziemniaki skrobiemy i gotujemy w osolonej wodzie. Po ugotowaniu studzimy i kroimy w dużą kostkę . Kalafior i marchewkę obieramy i gotujemy na parze. Po ugotowaniu kroimy. Składniki łączymy .
Krok 2
Dodajemy posiekany szczypiorek.Majonez mieszamy z pokruszoną mini kostką konrr ,doprawiamy pieprzem .
Krok 3
Sosem majonezowo-czosnkowym polewamy sałatkę . Ozdabimay posiekanym szczypiorkiem i piórkami cebuli
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw.
Czytaj więcejWigilijne pierogi, kulebiaki, różnorodne krokiety i paszteciki, staropolski bigos oraz łazanki… Te potrawy łączy jedno: wyśmienicie smakują z kapustą kiszoną. Można podawać ją jako dodatek do dania głównego, można wyczarować z niej wyborną zupę.
Czytaj więcej