
Składniki
1 sztuka
1 opakowanie
1 opakowanie
10 sztuk
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Warzywa umyć i osuszyć. Roszponkę przełożyć do miski.
Krok 2
Rzodkiewkę i pomidory pokroić w cząstki. Dodać do roszponki, na wierzchu ułożyc kozi ser.
Krok 3
Polać sosem. Wymieszać. Podawać z pieczywem.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos sałatkowy grecki Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej