
Składniki
2 sztuki
1 szczypta
1 szczypta
0.5 sztuki
3 sztuki
0.5 pęczka
4 łyżki
1 sztuka
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rzepę, marchew, jabłka obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach.
Krok 2
Dodać posiekany szczypiorek, sok z cytryny, pieprz.
Krok 3
Wszystko wymieszać, na końcu dodać śmietanę i doprawić do smaku skruszoną Mini kostką Pietruszka Knorr i cukrem .
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Pietruszka Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuMarynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej