Włoski powiew lata przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Włoski powiew lata

Autor: Edyta Kyzioł

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

19 osób wydrukowało

Pobierz pdf

13 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

4 sztuki

1 sztuka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Sałatę myjemy i kroimy na kawałki. Pomidory myjemy, kroimy w ósemki. Ser mozzarella wyciągamy z zalewy. Kroimy w dość grubą kostkę. Wszystkie składniki delikatnie ze sobą mieszamy.

Krok 2

Sos sałatkowy przygotowujemy według przepisu na opakowaniu. Zalewamy nim przygotowną sałatkę na 15 minut przed podaniem. Delikatnie mieszamy.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Włoski powiew lata - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Włoski powiew lata - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Włoski powiew lata - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Włoski powiew lata - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Włoski powiew lata - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Włoski powiew lata - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Włoski powiew lata - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Włoski powiew lata - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej