
Składniki
1 łyżka
1 sztuka
4 sztuki
15 dekagramów
1 sztuka
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rukole myjemy układamy na półmisku.Dodajemy grubo pokrojony śieży koperek .
Krok 2
Truskawki myjemy kroimy w ćwiarteczki . Ser kozi kruszymy. Paluszki krabowe kroimy w kostkę .
Krok 3
Robimy sos sałatkowy francuski winegret knorr -Dodajemy do sałatki.Doprawiamy pieprzem .Podajemy
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej