
Składniki
150 gramów
1 opakowanie
1 opakowanie
5 sztuk
200 gramów
1 sztuka
40 gramów
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ogórka obierz i pokrój w plastry. Truskawki pokrój również w plastry i ułóż wszystko na talerzu.
Krok 2
Szparagi chwilę gotuj, następnie schłódź w zimnej wodzie. Potem pokrój w mniejsze kawałki i dołóż do truskawek.
Krok 3
Sos sałatkowy Knorr wymieszaj z jogurtem i polej nim sałatkę.
Krok 4
Na wierzchu połóż liście sałaty i ziarna słonecznika
Krok 5
Ser zetrzyj na płatki i posyp nim sałatkę.
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Pełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.
Czytaj więcejSoczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.
Czytaj więcej