Schab w aromatycznej marynacie

Autor: pasibrzuch pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 kilogram

null

null

1 łyżka

2 łyżki

null

1 łyżka

3 łyżki

3 sztuki

3 łyżki

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Umyj schab, a następnie pokrój go na cienkie plastry. Lekko rozbij tłuczkiem.

Krok 2

Dokładnie wymieszaj wszystkie składniki marynaty.

Krok 3

Włóż do niej kotlety, po czym odstaw je do lodówki na kilka godzin.

Krok 4

Piecz około 20 minut.

Tagi:
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Schab w aromatycznej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Schab w aromatycznej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Schab w aromatycznej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Schab w aromatycznej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Schab w aromatycznej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Schab w aromatycznej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Schab w aromatycznej marynacie - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej