Składniki
1 kilogram
null
null
1 łyżka
2 łyżki
null
1 łyżka
3 łyżki
3 sztuki
3 łyżki
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Umyj schab, a następnie pokrój go na cienkie plastry. Lekko rozbij tłuczkiem.
Krok 2
Dokładnie wymieszaj wszystkie składniki marynaty.
Krok 3
Włóż do niej kotlety, po czym odstaw je do lodówki na kilka godzin.
Krok 4
Piecz około 20 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu
3 osoby oglądają przepis: 
Barszcz wigilijny
90 min.
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej