Ser kozi z estragonem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Ser kozi z estragonem

Autor: MartaS

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

0.5 kilograma

0.5 pęczka

1 łyżka

3 sztuki

2 sztuki

2 łyżki

0.5 łyżeczki

1.5 szklanki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pokrój ser w kostkę o boku 2,5 cm.

Krok 2

Posiekaj papryczki chilli, zmiażdż ziarna pieprzu i przeciśnij przez praskę czosnek.

Krok 3

Połącz marynatę z serem. Wstaw do lodówki najlepiej na noc. Podawaj z pieczywem.

Krok 4

W misce wymieszaj oliwę z pieprzem, czosnkiem, porwanymi listkami estragonu, chilli, octem i marynatą Knorr.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Ser kozi z estragonem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Ser kozi z estragonem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Ser kozi z estragonem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Ser kozi z estragonem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Ser kozi z estragonem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Ser kozi z estragonem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Ser kozi z estragonem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Ser kozi z estragonem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Kotlety ryżowe z serem
czas przygotowania
35 min.
stopień trudności

łatwe

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej