
Składniki
1 sztuka
null
null
100 gramów
null
null
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulkę obierz, posiekaj i zeszklij na rozgrzanym tłuszczu, dodaj pokrojone w kostkę pomidory razem z zalewą i rozkruszony ser pleśniowy.
Krok 2
. Mieszaj do momentu, aż składniki dokładnie się połączą i dopraw do smaku.
Krok 3
Możesz dodać kilka łyżek przecieru pomidorowego. Serowy dip wystudź i podawaj razem z meksykańskimi nachos.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej