
Składniki
1 sztuka
null
null
100 gramów
null
null
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cebulkę obierz, posiekaj i zeszklij na rozgrzanym tłuszczu, dodaj pokrojone w kostkę pomidory razem z zalewą i rozkruszony ser pleśniowy.
Krok 2
. Mieszaj do momentu, aż składniki dokładnie się połączą i dopraw do smaku.
Krok 3
Możesz dodać kilka łyżek przecieru pomidorowego. Serowy dip wystudź i podawaj razem z meksykańskimi nachos.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej