Soczysty schab po parysku

Autor: nagazie

ratingratingratingratingrating

1015

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

100 gramów

1 sztuka

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Schab rozbijamy, przyprawiamy solą oraz pieprzem. Panierujemy w mące a następnie w rozmąconym jajku. Smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor na średnim ogniu , jak zostało nam jajko można dolać do smażącego się kotleta. Smacznego:)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Soczysty schab po parysku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Soczysty schab po parysku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Soczysty schab po parysku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Soczysty schab po parysku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Soczysty schab po parysku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Soczysty schab po parysku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Soczysty schab po parysku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej