PRZEPISY.PL

Soczysty schab po parysku

  • 15
  • 1
  • Łatwe
  • 0
0
osób dodało do Mniamlisty

Składniki

  • schab bez kości - plastry100 g
  • jajka1 szt
  • mąka pszenna1 łyżka
      • Krok 1

        Schab rozbijamy, przyprawiamy solą oraz pieprzem. Panierujemy w mące a następnie w rozmąconym jajku. Smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor na średnim ogniu , jak zostało nam jajko można dolać do smażącego się kotleta. Smacznego:)

      Komentarze (0)

      Podobne przepisy:

      102
      osoby dodały do Mniamlisty
      90''
      2
      Trudne
      630
      osób dodało do Mniamlisty
      30''
      4
      Łatwe
      100
      osób dodało do Mniamlisty
      30''
      4
      Łatwe
      469
      osób dodało do Mniamlisty
      90''
      8
      Łatwe