Soczysty schab po parysku przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Soczysty schab po parysku

Autor: nagazie

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

12 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżka

1 sztuka

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Schab rozbijamy, przyprawiamy solą oraz pieprzem. Panierujemy w mące a następnie w rozmąconym jajku. Smażymy na rozgrzanym oleju na złoty kolor na średnim ogniu , jak zostało nam jajko można dolać do smażącego się kotleta. Smacznego:)

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Soczysty schab po parysku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Soczysty schab po parysku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Soczysty schab po parysku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Soczysty schab po parysku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Soczysty schab po parysku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Soczysty schab po parysku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Soczysty schab po parysku - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Soczysty schab po parysku - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Czy szparagi wrzucamy do gotującej wody? Jak je przyrządzić, by wydobyć z nich pełnię smaku? To raptem dwa z wielu pytań, jakie przychodzą na myśl, gdy rozpoczyna się sezon na szparagi, a my nie mamy zbyt wiele doświadczenia w ich przygotowywaniu.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem.

Czytaj więcej