Śledzie w trzech smakach przepis – Zobacz na przepisy.pl

Śledzie w trzech smakach

Autor: Pascal Pascal

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

16 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

33 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

29 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

sos pomidorowy:

sos cebulowy:

sos musztardowy:

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jeśli chcesz zrobić ŚLEDZIE W TRZECH SMAKACH, a bardzo się śpieszysz, wystarczy, że polejesz ryby sosami i podasz z razowym chlebem i masłem. Polecam jednak inny sposób - śledzie trzeba wymieszać z odpowiednim sosem i wstawić do lodówki na 12, a nawet 24 godziny. Są naprawdę świetne dopiero wtedy, gdy porządnie przejdą smakiem sosu.

Krok 2

W trzech miseczkach (lub w trzech słoikach) wymieszaj składniki trzech sosów. Podawaj do śledzi.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Śledzie w trzech smakach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Śledzie w trzech smakach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Śledzie w trzech smakach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Śledzie w trzech smakach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Śledzie w trzech smakach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Śledzie w trzech smakach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Śledzie w trzech smakach - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
8 osób ogląda przepis:
Magiczne ciasto
czas przygotowania
46 min.
stopień trudności

łatwe

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej