
Składniki
2 sztuki
0.5 szklanki
0.5 szklanki
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Śledzie namocz na godzinę. Cebulę posiekaj.
Krok 2
Śledzie pokrój w dzwonka i wraz z cebulą ułóż w słoiku.
Krok 3
Zalej oliwą oraz sokiem z cytryny.
Krok 4
Zakręć szczelnie słoik i dokładnie wymieszaj. Odstaw na dwa dni.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej