Smaczne hamburgery z ryba i jajkiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Smaczne hamburgery z ryba i jajkiem

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

0.5 szklanki

5 sztuk

null

3 łyżki

3 łyżki

4 sztuki

4 sztuki

500 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cebulę obierz, posiekaj drobno i wymieszaj z pociętą w małe kawałki rybą.

Krok 2

Dodaj jedno jajko, bułkę tartą, dopraw do smaku i wyrób masę.

Krok 3

Z masy uformuj cztery kotlety i usmaż na rozgrzanym tłuszczu.

Krok 4

Na osobnej patelni usmaż jajka sadzone.

Krok 5

Bułki opiecz w piekarniku, rozkrój, wsadź do każdej listek sałaty, usmażonego kotleta rybnego i jajko.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Smaczne hamburgery z ryba i jajkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Smaczne hamburgery z ryba i jajkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Smaczne hamburgery z ryba i jajkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Smaczne hamburgery z ryba i jajkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Smaczne hamburgery z ryba i jajkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Smaczne hamburgery z ryba i jajkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Smaczne hamburgery z ryba i jajkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Smaczne hamburgery z ryba i jajkiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

Rosół uważany jest za jedną z najszlachetniejszych zup. Pojawia się na stołach w czasie ważnych uroczystości. Rozgrzewa w najchłodniejsze dni i zachwyca wyjątkowym smakiem. W kuchni okazuje się niezastąpiony jako baza dla innych zup i potraw. Aromatyczny, klarowny, o głębokim smaku – wyjaśniamy, jak zrobić rosół krok po kroku.

Czytaj więcej