
Składniki
600 gramów
30 dekagramów
1.5 szklanki
2 łyżki
4 sztuki
0.5 szklanki
null
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
3 jajka ugotuj na twardo i po obraniu posiekaj.
Krok 2
Pieczarki pokrój w kostkę i usmaż. Dodaj jajka, wymieszaj i schłodź.
Krok 3
Piersi z kurczaka jekko rozbij i oprósz Przyprawą do kurczaka Knorr.
Krok 4
Na mięso nałóż farsz a następnie zwiń w rulony.
Krok 5
Panieruj w mące, roztrzepanym jajku i bułce tartej.
Krok 6
Usmaż ze wszystkich stron na złoto.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej