PRZEPISY.PL

Ragout z indyka

  • 30
  • 4
  • Łatwe
  • 0
17
osób dodało do Mniamlisty

Składniki

  • filet z indyka300 g
  • Fix Chili con carne
    1 szt
  • pieczarki8 szt
  • ogórki konserwowe2 szt
  • czerwona papryka1 szt
  • śmietanka250 ml
  • posiekana natka pietruszki1 łyżka
  • świeża bazylia
  • olej2 łyżki
    • Krok 1

      Pokrój mięso w plastry, lekko je rozbij, następnie podsmaż na gorącym oleju.
    • Krok 2

      Pokrój pieczarki w plastry, ogórki zetrzyj na tarce o grubych oczkach, paprykę pokrój w paski.
    • Krok 3

      Dodaj warzywa do mięsa i duś ok. 3 minuty.
    • Krok 4

      Następnie dodaj Fix Knorr, wymieszany ze śmietanką. Duś jeszcze 8 minut.
    • Krok 5

      Podawaj potrawę udekorowaną gałązką bazylii i posiekaną natką.

    Więcej przepisów z tym produktem

    Fix Chili con carneZobacz wszystkie

    Komentarze (0)

    Podobne przepisy:

    9
    osób dodało do Mniamlisty
    30''
    4
    Łatwe
    906
    osób dodało do Mniamlisty
    60''
    4
    Łatwe
    8
    osób dodało do Mniamlisty
    60''
    4
    Łatwe
    436
    osób dodało do Mniamlisty
    30''
    4
    Łatwe