Pomidory nadziewane tuńczykiem i jajkiem - przepis | Przepisy.pl

Soczyste nadziewane pomidory

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

4 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

null

6 sztuk

null szczypt

4 sztuki

3 łyżki

3 łyżki

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka ugotuj na twardo, ostudź i obierz, drobno posiekaj.

Krok 2

Pomidory rozkrój w poprzek na połówki i wydrąż miąższ.

Krok 3

Tuńczyka osącz z zalewy, wymieszaj razem z posiekanymi drobno jajkami, dodaj majonez i oliwę, utrzyj na jednolitą masę.

Krok 4

Nafaszeruj przygotowane połówki pomidorów jajeczną sałatką i ułóż na półmisku.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Soczyste nadziewane pomidory - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Soczyste nadziewane pomidory - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Soczyste nadziewane pomidory - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Soczyste nadziewane pomidory - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Soczyste nadziewane pomidory - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Soczyste nadziewane pomidory - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Soczyste nadziewane pomidory - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej