Składniki
0.5 łyżeczki
25 gramów
0.5 łyżeczki
5 sztuk
50 gramów
1 opakowanie
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Zmiksuj banany.
Krok 2
Podgrzej je w maśle z pokruszoną czekoladą i cukrem waniliowym. Mieszaj.
Krok 3
Dodaj miód i sok z cytryny.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Podobne przepisy
RGęsina to mięso, które świetnie pasuje do kuchni polskiej, ponieważ możecie ją łączyć z owocami, warzywami i ziołami na wiele różnych sposobów. Pieczone gęsie udka to doskonały pomysł na uroczysty obiad lub kolację, ale pod warunkiem, że mięso po wyjęciu z piekarnika będzie soczyste i pełne smaku.
Czytaj więcejJesteście znudzeni tradycyjną panierką z bułki tartej, ale nie wyobrażacie sobie ulubionych kotletów bez złocistej otoczki? Panierka panko to strzał w dziesiątkę! Mimo że wywodzi się z kuchni japońskiej i jest powszechnie używana w azjatyckich specjałach, na polskich stołach sprawdzi się celująco.
Czytaj więcej