Sos czekoladowo – bananowy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos czekoladowo – bananowy

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 łyżeczki

25 gramów

0.5 łyżeczki

5 sztuk

50 gramów

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Zmiksuj banany.

Krok 2

Podgrzej je w maśle z pokruszoną czekoladą i cukrem waniliowym. Mieszaj.

Krok 3

Dodaj miód i sok z cytryny.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos czekoladowo – bananowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos czekoladowo – bananowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos czekoladowo – bananowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos czekoladowo – bananowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos czekoladowo – bananowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos czekoladowo – bananowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos czekoladowo – bananowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos czekoladowo – bananowy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Sałatka z szynką i serem
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

RGęsina to mięso, które świetnie pasuje do kuchni polskiej, ponieważ możecie ją łączyć z owocami, warzywami i ziołami na wiele różnych sposobów. Pieczone gęsie udka to doskonały pomysł na uroczysty obiad lub kolację, ale pod warunkiem, że mięso po wyjęciu z piekarnika będzie soczyste i pełne smaku.

Czytaj więcej

Jesteście znudzeni tradycyjną panierką z bułki tartej, ale nie wyobrażacie sobie ulubionych kotletów bez złocistej otoczki? Panierka panko to strzał w dziesiątkę! Mimo że wywodzi się z kuchni japońskiej i jest powszechnie używana w azjatyckich specjałach, na polskich stołach sprawdzi się celująco.

Czytaj więcej