Sos czekoladowo – bananowy przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos czekoladowo – bananowy

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
5 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

0.5 łyżeczki

25 gramów

0.5 łyżeczki

5 sztuk

50 gramów

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Zmiksuj banany.

Krok 2

Podgrzej je w maśle z pokruszoną czekoladą i cukrem waniliowym. Mieszaj.

Krok 3

Dodaj miód i sok z cytryny.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos czekoladowo – bananowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos czekoladowo – bananowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos czekoladowo – bananowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos czekoladowo – bananowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos czekoladowo – bananowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos czekoladowo – bananowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos czekoladowo – bananowy - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos czekoladowo – bananowy - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Kutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.

Czytaj więcej

Bez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.

Czytaj więcej