![Sos lozański III](ng-assets/img/zaslepka_kp.jpg)
Składniki
1 szczypta
2 szklanki
1 szczypta
1 szczypta
2 łyżki
2 łyżki
1 szklanka
3 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Ogórki umyj, obierz, przekrój wzdłuż na połówki i usuń pestki. Następnie zetrzyj na tarce.
Krok 2
Koperek drobno posiekaj.
Krok 3
Do ogórków dodaj majonez, śmietanę, koncentrat pomidorowy i koperek.
Krok 4
Dopraw solą, pieprzem i cukrem. Dokładnie wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu
![](https://az.przepisy.pl/www-przepisy-pl/www.przepisy.pl/przepisy3ii/img/variants/100x0/losos-z-gnocchi724102.jpg)
łatwe
Podobne przepisy
Jeszcze kilka lat temu sushi uznawano za egzotyczny przysmak, którego w Polsce skosztować można było tylko w nielicznych restauracjach, specjalizujących się w tej japońskiej potrawie. Z biegiem czasu lokali z sushi pojawiało się coraz więcej, w tym momencie serwowane bywa w licznych food truckach, a apetyczne rolki można zjeść nawet w biegu.
Czytaj więcejNuggetsy to pyszne chrupiące kąski, które w szybki sposób można przygotować w domu. Najlepiej smakują w towarzystwie aromatycznych sosów i frytek. Jesteście ciekawi, jak zrobić domowe nuggetsy? Koniecznie zostańcie z nami i poznajcie kilka wskazówek, które pozwolą Wam cieszyć się smakiem nuggetsów w pysznej panierce.
Czytaj więcej