Sos lozański III przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos lozański III

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

2 szklanki

1 szczypta

1 szczypta

2 łyżki

2 łyżki

1 szklanka

3 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ogórki umyj, obierz, przekrój wzdłuż na połówki i usuń pestki. Następnie zetrzyj na tarce.

Krok 2

Koperek drobno posiekaj.

Krok 3

Do ogórków dodaj majonez, śmietanę, koncentrat pomidorowy i koperek.

Krok 4

Dopraw solą, pieprzem i cukrem. Dokładnie wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos lozański III - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos lozański III - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos lozański III - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos lozański III - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos lozański III - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos lozański III - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos lozański III - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos lozański III - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów.

Czytaj więcej

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety?

Czytaj więcej