Sos ziołowy na ciepło

Autor: garlic

ratingratingratingratingrating

239

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 pęczek

2 sztuki

200 gramów

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bazylię umyj i drobno posiekaj.

Krok 2

Serek wymieszaj z czosnkiem przeciśniętym przez praskę.

Krok 3

Dodaj skruszone Mini kostki Czosnek Knorr i bazylię, wymieszaj dokładnie.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos ziołowy na ciepło - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos ziołowy na ciepło - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos ziołowy na ciepło - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos ziołowy na ciepło - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos ziołowy na ciepło - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos ziołowy na ciepło - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos ziołowy na ciepło - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
5 osób ogląda przepis:
Ciasto Cappuccino
czas przygotowania
40 min.
stopień trudności

trudne

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej