
Składniki
1 szczypta
2 łyżki
1 szczypta
20 gramów
1 szklanka
100 gramów
100 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Cielęcinę pokrój w drobną kostkę.
Krok 2
Paprykę i szczypiorek bardzo drobno posiekaj.
Krok 3
Mięso połącz z papryką, majonezem, śmietaną i szczypiorkiem.
Krok 4
Dopraw solą, pieprzem i dokładnie wymieszaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej