Sos Marta I przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos Marta I

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

2 łyżki

1 szczypta

20 gramów

1 szklanka

100 gramów

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cielęcinę pokrój w drobną kostkę.

Krok 2

Paprykę i szczypiorek bardzo drobno posiekaj.

Krok 3

Mięso połącz z papryką, majonezem, śmietaną i szczypiorkiem.

Krok 4

Dopraw solą, pieprzem i dokładnie wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos Marta I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos Marta I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos Marta I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos Marta I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos Marta I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos Marta I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos Marta I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos Marta I - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Szakszuka
czas przygotowania
25 min.
stopień trudności

łatwe

Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.

Czytaj więcej

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej