Sos Marta I przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sos Marta I

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

2 łyżki

1 szczypta

20 gramów

1 szklanka

100 gramów

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cielęcinę pokrój w drobną kostkę.

Krok 2

Paprykę i szczypiorek bardzo drobno posiekaj.

Krok 3

Mięso połącz z papryką, majonezem, śmietaną i szczypiorkiem.

Krok 4

Dopraw solą, pieprzem i dokładnie wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos Marta I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos Marta I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos Marta I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos Marta I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos Marta I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos Marta I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos Marta I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sos Marta I - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
5 osób ogląda przepis:
Pieczone papryki
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Najnowsze artykuły

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej