Sos Marta I

Autor: pasibrzuch pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

2 łyżki

1 szczypta

20 gramów

1 szklanka

100 gramów

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Cielęcinę pokrój w drobną kostkę.

Krok 2

Paprykę i szczypiorek bardzo drobno posiekaj.

Krok 3

Mięso połącz z papryką, majonezem, śmietaną i szczypiorkiem.

Krok 4

Dopraw solą, pieprzem i dokładnie wymieszaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sos Marta I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sos Marta I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sos Marta I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sos Marta I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sos Marta I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sos Marta I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sos Marta I - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej