Steki wołowe z kolendrą

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

67

3 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

3 łyżki

2 łyżki

5 łyżek

1 łyżka

2 łyżki

400 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Opłucz mięso, a następnie podziel je na 4 części. Każdy stek rozbij lekko tłuczkiem.

Krok 2

Dokładnie wymieszaj składniki marynaty, po czym włóż do niej mięso i odstaw je do lodówki na kilkanaście godzin.

Krok 3

Steki odsącz z marynaty.

Krok 4

Piecz 20 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Steki wołowe z kolendrą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Steki wołowe z kolendrą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Steki wołowe z kolendrą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Steki wołowe z kolendrą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Steki wołowe z kolendrą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Steki wołowe z kolendrą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Steki wołowe z kolendrą - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Sałatka z fasolki
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej