Surówka z kapusty i pomidorów

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

10 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

2 łyżki

1 szczypta

3 sztuki

1 szczypta

2 łyżki

2 łyżki

0.5 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kapustę bardzo drobno poszatkuj, a następnie posól i odstaw na 15 minut.

Krok 2

Pomidory obierz i pokrój w kostkę. Cebulę posiekaj.

Krok 3

Połącz kapustę z pomidorami i cebulą.

Krok 4

Z majonezu, oleju, soli i pieprzu utrzyj sos i zalej nim surówkę.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Surówka z kapusty i pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Surówka z kapusty i pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Surówka z kapusty i pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Surówka z kapusty i pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Surówka z kapusty i pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Surówka z kapusty i pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Surówka z kapusty i pomidorów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
15 osób ogląda przepis:
Mięso na burgery
czas przygotowania
50 min.
stopień trudności

łatwe

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Francuskie, filo czy kruche? W formie tarty lub quiche? Ciasto na słono może mieć wiele postaci. Dodaje się do niego warzywa, sery, mięso, zioła. Skorzystaj z naszych porad i uruchom kulinarną fantazję, tworząc pyszne słone wypieki dla bliskich.

Czytaj więcej