Swojski cebulowy filecik

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

10

2 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

3 sztuki

null

3 łyżki

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rybę umyj, osusz, natrzyj pieprzem i solą. Odłóż na kilka minut w chłodne miejsce.

Krok 2

Cebulę obierz i posiekaj w drobniutką kosteczkę.

Krok 3

Wymieszaj z surowymi jajkami i mąką, dopraw do smaku.

Krok 4

Obtocz ryby w cieście i smaż na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Swojski cebulowy filecik - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Swojski cebulowy filecik - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Swojski cebulowy filecik - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Swojski cebulowy filecik - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Swojski cebulowy filecik - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Swojski cebulowy filecik - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Swojski cebulowy filecik - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
3 osoby oglądają przepis:
Frytki po włosku
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej