Swojski cebulowy filecik przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Swojski cebulowy filecik

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

3 sztuki

null

3 łyżki

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rybę umyj, osusz, natrzyj pieprzem i solą. Odłóż na kilka minut w chłodne miejsce.

Krok 2

Cebulę obierz i posiekaj w drobniutką kosteczkę.

Krok 3

Wymieszaj z surowymi jajkami i mąką, dopraw do smaku.

Krok 4

Obtocz ryby w cieście i smaż na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Swojski cebulowy filecik - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Swojski cebulowy filecik - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Swojski cebulowy filecik - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Swojski cebulowy filecik - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Swojski cebulowy filecik - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Swojski cebulowy filecik - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Swojski cebulowy filecik - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Swojski cebulowy filecik - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
6 osób ogląda przepis:
Sałatka Królewska
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Dobry przepis na ciasto naleśnikowe powinien znaleźć się w notatniku każdego kucharza. Dzięki niemu możliwe jest zrobienie nie tylko ulubionych placków z owocami, które wyśmienicie smakują podczas podwieczorku, ale także przygotowanie krokietów. Nie powinny kojarzyć się wyłącznie z przyjęciami weselnymi! Jak zrobić naleśniki na krokiety? To proste, pod warunkiem, że przestrzega się podstawowych zasad kuchennych..

Czytaj więcej

Suszone grzyby są dobrze wszystkim znanym przysmakiem, który często pojawia się w naszych jadłospisach. Nie wyobrażamy sobie aromatycznych zup, sosów oraz pierogów bez tych leśnych specjałów. Aby grzyby suszone nadawały się do spożycia i zachwycały smakiem, warto zgłębić wiedzę na temat moczenia ich w wodzie i mleku. Jak to zrobić? Ile czasu moczyć grzyby suszone? Jeżeli poszukujecie sprawdzonych porad na ten temat, to koniecznie zostańcie z nami. Zapraszamy!

Czytaj więcej