Swojski cebulowy filecik przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Swojski cebulowy filecik

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

null

3 sztuki

null

3 łyżki

4 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rybę umyj, osusz, natrzyj pieprzem i solą. Odłóż na kilka minut w chłodne miejsce.

Krok 2

Cebulę obierz i posiekaj w drobniutką kosteczkę.

Krok 3

Wymieszaj z surowymi jajkami i mąką, dopraw do smaku.

Krok 4

Obtocz ryby w cieście i smaż na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Swojski cebulowy filecik - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Swojski cebulowy filecik - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Swojski cebulowy filecik - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Swojski cebulowy filecik - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Swojski cebulowy filecik - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Swojski cebulowy filecik - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Swojski cebulowy filecik - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Swojski cebulowy filecik - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej