Szaszłyki z indyka z avocado przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Szaszłyki z indyka z avocado

Autor: nauka_smakow

ratingratingratingratingrating

1

heart
1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 łyżeczka

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Sznycel z indyka dokładnie wysmaruj ajwarem i posyp przyprawą Knorr. Smaż na patelni. Pozostaw do przestudzenia i pokrój w grube pasy.

Krok 2

Avocado pokrój w paski i wbijaj na wykałączki do szaszłyków na przemian.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Szaszłyki z indyka z avocado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Szaszłyki z indyka z avocado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Szaszłyki z indyka z avocado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Szaszłyki z indyka z avocado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Szaszłyki z indyka z avocado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Szaszłyki z indyka z avocado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Szaszłyki z indyka z avocado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Szaszłyki z indyka z avocado - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej