Szaszłyki z indyka z avocado

Autor: nauka_smakow

ratingratingratingratingrating

1

1 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Sznycel z indyka dokładnie wysmaruj ajwarem i posyp przyprawą Knorr. Smaż na patelni. Pozostaw do przestudzenia i pokrój w grube pasy.

Krok 2

Avocado pokrój w paski i wbijaj na wykałączki do szaszłyków na przemian.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Szaszłyki z indyka z avocado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Szaszłyki z indyka z avocado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Szaszłyki z indyka z avocado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Szaszłyki z indyka z avocado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Szaszłyki z indyka z avocado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Szaszłyki z indyka z avocado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Szaszłyki z indyka z avocado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Szaszłyki z kurczaka
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej