
Składniki
null
null
4 łyżki
3 sztuki
2 sztuki
300 gramów
2 sztuki
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso opłucz, osusz i pokrój w kostkę.
Krok 2
Gruszki obierz, pokrój na cząstki, a banany w prążki.
Krok 3
Opłukane brokuły podziel na różyczki.
Krok 4
Morele przekrój na pół i wyjmij pestki.
Krok 5
Na szpadki nadziej kawałki mięsa, gruszki, morele, brokuły i banany.
Krok 6
Przed pieczeniem szaszłyki posmaruj oliwą, oprósz solą, majerankiem i pieprzem. Piecz na tacce aluminiowej około 16 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej