Szaszłyki z wieprzowiny przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Szaszłyki z wieprzowiny

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

1 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

200 gramów

null

2 sztuki

null

2 łyżki

500 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Mięso i boczek pokrój w kostkę, a pomidory i cebulę – na ćwiartki.

Krok 2

Składniki marynaty dokładnie wymieszaj, po czym włóż do niej mięso i wstaw do lodówki na godzinę.

Krok 3

Nadziewaj na szpadki na przemian z pomidorami, cebula i boczkiem. Piecz około 15 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Szaszłyki z wieprzowiny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Szaszłyki z wieprzowiny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Szaszłyki z wieprzowiny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Szaszłyki z wieprzowiny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Szaszłyki z wieprzowiny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Szaszłyki z wieprzowiny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Szaszłyki z wieprzowiny - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Szaszłyki z wieprzowiny - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej