
Składniki
2 sztuki
200 gramów
null
2 sztuki
null
2 łyżki
500 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso i boczek pokrój w kostkę, a pomidory i cebulę – na ćwiartki.
Krok 2
Składniki marynaty dokładnie wymieszaj, po czym włóż do niej mięso i wstaw do lodówki na godzinę.
Krok 3
Nadziewaj na szpadki na przemian z pomidorami, cebula i boczkiem. Piecz około 15 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej