Szaszłyki ze schabu przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Szaszłyki ze schabu

Autor: blue_megi blue_megi

ratingratingratingratingrating

1

3 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

10 osób wydrukowało

Pobierz pdf

15 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

20 sztuk

5 sztuk

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Schab kroimy w kostkę i przekładamy do miseczki. Przygotowujemy naturalną marynatę do mięs z gorczycą i kolendrą i mieszamy z mięsem. Odstawiamy na pół godziny.

Krok 2

Cebulę obieramy i kroimy w ćwiartki.

Krok 3

Nadziewamy na szpadki do szaszłyków kolejno pomidorki, mięso i cebulę.

Krok 4

Układamy na natłuszczonej blasze lub grillu. Pieczemy, aż mięso mocno się przyrumieni.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Szaszłyki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Szaszłyki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Szaszłyki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Szaszłyki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Szaszłyki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Szaszłyki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Szaszłyki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Szaszłyki ze schabu - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Królowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne.

Czytaj więcej