Sznycelki z królika przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Sznycelki z królika

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

6 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
6 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

null

null

2 sztuki

null

1 sztuka

100 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Królika umyj, pokrój i zmiel wraz z pokrojoną słoniną.

Krok 2

Dodaj jajka, sól, startą gałkę muszkatołową, pieprz, bułkę tartą i dokładnie wymieszaj.

Krok 3

Uformuj sznycelki, obtocz je w tartej bułce, polej olejem i ułóż na grillu. Piecz 14 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Sznycelki z królika - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Sznycelki z królika - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Sznycelki z królika - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Sznycelki z królika - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Sznycelki z królika - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Sznycelki z królika - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Sznycelki z królika - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Sznycelki z królika - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej