Croissant z boczkiem i jajkiem
NOWY PRZEPIS
łatwe
16 osób zapisało

Składniki
2 sztuki
2 łyżki
6 plastrów
0.5 łyżki
4 sztuki
2 listków
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Na patelni połóż plastry boczku i smaż aż stanie się chrupiący. Zdejmij z patelni na papier.
Krok 2
Do patelni dodaj masło i wbij jaja. Dopraw do smaku i usmaż delikatnie mieszając.
Krok 3
Croissanty podgrzej w rozgranym do 180 stopni piekarniku 3-4 minuty, przekrój na pół, posmaruj majonezem, ułóż sałatę, bekon, usmażone jaja i plastry pomidora.
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Majonez Hellmann's Babuni
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej