Croissant z boczkiem i jajkiem
NOWY PRZEPIS
łatwe
0 osób zapisało

Składniki
2 sztuki
2 łyżki
6 plastrów
0.5 łyżki
4 sztuki
2 listków
1 sztuka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Na patelni połóż plastry boczku i smaż aż stanie się chrupiący. Zdejmij z patelni na papier.
Krok 2
Do patelni dodaj masło i wbij jaja. Dopraw do smaku i usmaż delikatnie mieszając.
Krok 3
Croissanty podgrzej w rozgranym do 180 stopni piekarniku 3-4 minuty, przekrój na pół, posmaruj majonezem, ułóż sałatę, bekon, usmażone jaja i plastry pomidora.
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Majonez Hellmann's Babuni
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej