
Składniki
null
null
null
200 gramów
1 sztuka
1 kilogram
null
3 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Szparagi pokrój na 4 - centymetrowe kawałki, a czosnek na cienkie plasterki.
Krok 2
Na patelni rozgrzej oliwę i podsmaż na niej przez 10 minut szparagi i czosnek.
Krok 3
Dodaj drobno posiekany imbir.
Krok 4
Całość posól, popieprz i zapraw octem do smaku.
Krok 5
Na koniec dodaj pokrojone w ćwiartki pomidorki i duś jeszcze przez 10 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej