
Składniki
1 sztuka
1 sztuka
100 gramów
1 łyżka
200 gramów
150 gramów
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kiełbasę pokrój w kostkę. Cebulę, pomidora i pieczarki pokrój w kostkę. Żółty ser zetrzyj na tarce o dużych oczkach.
Krok 2
Cebule i pieczarki podsmaż na oleju.
Krok 3
Wszystkie składniki wymieszaj i włóż do naczynia żaroodpornego.
Krok 4
Zapiekaj przez 20 minut w temperaturze 180 stopni.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej