Szybkie leczo przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Szybkie leczo

Autor: Grace w kuchni

ratingratingratingratingrating

2

3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

10 osób wydrukowało

Pobierz pdf

31 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 opakowanie

1 opakowanie

1 opakowanie

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Warzywa podsmażyć, dodać pomidory.

Krok 2

Dodać fix, doprawić do smaku.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Szybkie leczo - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Szybkie leczo - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Szybkie leczo - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Szybkie leczo - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Szybkie leczo - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Szybkie leczo - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Szybkie leczo - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Szybkie leczo - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Polędwiczki wieprzowe jadasz tylko od święta i zazwyczaj wyłącznie w restauracji, w której ich przyrządzeniem zajmuje się profesjonalny szef kuchni? Po co się ograniczać? Smakiem tego delikatnego mięsa można cieszyć się znacznie częściej i to we własnej jadalni. Jak smażyć polędwiczki, żeby były soczyste? Jak przygotować mięso i z jakimi dodatkami je podawać?

Czytaj więcej

Bób to smaczne i sezonowe warzywo, uwielbiane przez wielu z nas. Jedni spożywają je jako przekąskę pozbawioną dodatków, inni przygotowują z niego najróżniejsze potrawy. Warto je jeść przez cały rok, niestety poza sezonem trudno je znaleźć. Zastanawiasz się więc, czy bób można mrozić? Chcesz przyrządzać z nim dania nie tylko latem, lecz także jesienią i zimą?

Czytaj więcej