Tatar z łososia przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Tatar z łososia

Autor: Angie

ratingratingratingratingrating

1

35 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

68 osób wydrukowało

Pobierz pdf

27 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 sztuka

3 szczypty

1 łyżeczka

1 łyżeczka

3 sztuki

100 gramów

1 sztuka

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Łososia bardzo drobno posiekać i wymieszać z sokiem z cytryny. Cebule i ogórka pokroić na bardzo małą kostkę. Rybę wymieszać z ogórkiem, cebulą i żółtkiem. Doprawić świeżo zmielonym pieprzem. Posypać posiekanym koperkiem. Ja podałam tatar w koklikach zrobionych z wydrążonej cytryny.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Tatar z łososia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Tatar z łososia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Tatar z łososia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Tatar z łososia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Tatar z łososia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Tatar z łososia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Tatar z łososia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Tatar z łososia - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Planujecie danie z gotowanej dyni i zastanawiacie się, jak ugotować dynię, żeby smakowała wybornie? Sprawdźcie, jak gotować dynię, żeby zachować jej smak, kolor i zapach.

Czytaj więcej

Jak uprażyć orzechy? Do tej czynności przydadzą się patelnia albo piekarnik. Jak uprażyć orzechy włoskie, a jak zabrać się za laskowe lub fistaszki? Wszystkiego dowiesz się z naszego krótkiego poradnika dotyczącego prażenia orzechów.

Czytaj więcej