Tatar z łososia przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Tatar z łososia

Autor: Angie

ratingratingratingratingrating

1

35 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

65 osób wydrukowało

Pobierz pdf

22 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

100 gramów

1 sztuka

3 sztuki

1 sztuka

1 łyżeczka

1 łyżeczka

3 szczypty

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Łososia bardzo drobno posiekać i wymieszać z sokiem z cytryny. Cebule i ogórka pokroić na bardzo małą kostkę. Rybę wymieszać z ogórkiem, cebulą i żółtkiem. Doprawić świeżo zmielonym pieprzem. Posypać posiekanym koperkiem. Ja podałam tatar w koklikach zrobionych z wydrążonej cytryny.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Tatar z łososia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Tatar z łososia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Tatar z łososia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Tatar z łososia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Tatar z łososia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Tatar z łososia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Tatar z łososia - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Jej kolory mienią się w promieniach sierpniowego słońca, dając tym samym znak, że jesień tuż za pasem. Gruszka czaruje swoim kształtem, co czyni ją jedną z bardziej rozpoznawalnych wśród owoców.

Czytaj więcej

Skorzystaj z długich jesiennych wieczorów i przygotuj domowe, apetyczne zapiekanki!

Czytaj więcej