Torciki śledziowe-przekąska

Autor: supermama

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

6 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

5 sztuk

3 łyżki

3 łyżki

1 szczypta

1 sztuka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ziemniaki umyc,ugotowac w mondurkach.Przestudzone oskrobac i pokroic w plastry.

Krok 2

Płaty śledziowe pokroic w małe dzwonka.Wymieszac 3 łyżki majonezu z 3 łyżkami jogurtu greckiego dosypac mini kosteczkę czosnek,oraz koperek pokrojony i wymieszac.

Krok 3

Układac plastry ziemniaków na to śledzie,polac odrobiną sosu na to znowu plaster ziemniaków.Podawac jako małe przekąski.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Torciki śledziowe-przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Torciki śledziowe-przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Torciki śledziowe-przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Torciki śledziowe-przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Torciki śledziowe-przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Torciki śledziowe-przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Torciki śledziowe-przekąska - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Ziemniaki paryskie
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej