Tortilla CHlebwiga przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Tortilla CHlebwiga

Autor: Kopytko322

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

5 kilogramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Stopić żółty ser w mikrofalówce . Przygotować tortillę.

Krok 2

Zrobić z chleba kulki , polać je tłuszczem i jeszcze raz je docisnąć. Upiec kurczaka , a potem zdjąć z niego skórkę. Wyjąć roztopiony ser (nie może być za bardzo stopiony , gdyż wyjdzie z niego chrupiąca masa , przykryć nim kulki, a potem owinąć je skórką z kurczaka.

Krok 3

Gotowe kulki chleba przykryć stopionym serem i owinąć skórką od kurczaka. Wyjąć tortillę. Kulki chleba rozprowadzić po niej i polać jakimś sosem (najlepiej pikantnym , pasuje do skórki) Całość zawinąć w naszą tortillę i wualla CHlebwiga gotowa. SMACZNEGO!

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Tortilla CHlebwiga - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Tortilla CHlebwiga - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Tortilla CHlebwiga - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Tortilla CHlebwiga - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Tortilla CHlebwiga - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Tortilla CHlebwiga - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Tortilla CHlebwiga - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Tortilla CHlebwiga - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
4 osoby oglądają przepis:
Tajska zupa krewetkowa
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej