Składniki
3 sztuki
null
null
null
100 gramów
2 łyżki
3 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Filety umyj, posól i popieprz. Odstaw w chłodne miejsce na 2 godziny.
Krok 2
Cztery dość duże kawałki folii posmaruj oliwą, a następnie ułóż na niej tuńczyka.
Krok 3
Polej sokiem z grejpfruta, posyp orzechami i drobno posiekaną cebulą. Uformuj 4 pakieciki.
Krok 4
Piecz około 25 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu
3 osoby oglądają przepis: 
Szybki gulasz z papryką
30 min.
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej