
Składniki
2 sztuki
25 dekagramów
1 sztuka
6 sztuk
null
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Odsącz tuńczyka.
Krok 2
Jajka wraz z żółtym serem zetrzyj na tarce, najlepiej o grubych oczkach. Pokrój cebulę i dodaj do całości.
Krok 3
Sos sałatkowy czosnkowy Knorr wymieszaj z wodą, a następnie z majonezem. Dodaj do sałatki, delikatnie wymieszaj i wstaw do lodówki, najlepiej na noc.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej