
Składniki
1 sztuka
2 łyżki
1 szczypta
4 sztuki
6 sztuk
6 sztuk
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Dokładnie oczyść wątróbki, a następnie posiekaj.
Krok 2
Cebulę posiekaj i zarumień na oleju.
Krok 3
Dorzuć wątróbki. Dopraw solą i pieprzem.
Krok 4
Wątróbki wyłóż na gorące grzanki i udekoruj liśćmi szałwii.
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej