Seler naciowy otulony cebulkowym omletem
łatwe
4 osoby zapisały

Składniki
1 szczypta
1 szczypta
5 sztuk
2 sztuki
1 szczypta
3 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Jajka roztrzepać z przyprawami i rozkruszonymi kostkami cebulkowymi Knorr. Wylać na dużą patelnie niezbyt grubą warstwę jajek. Smażyć pod przykrywką ok 5 minut.
Krok 3
Łodygi selera umyć, pokroić na skos w nieduże kawałki.
Krok 2
Wylać na dużą patelnie niezbyt grubą warstwę jajek. Smażyć pod przykrywką ok 5 minut.
Krok 4
Omlet kroić w prostokąty i owijać nim kawałki selera. Można zabezpieczyć wykałaczką.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Przyprawa w Mini kostkach Smażona cebula Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej