Seler naciowy otulony cebulkowym omletem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Seler naciowy otulony cebulkowym omletem

Autor: Dorota Wdowińska-Rozbicka

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

11 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

5 sztuk

2 sztuki

1 szczypta

3 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka roztrzepać z przyprawami i rozkruszonymi kostkami cebulkowymi Knorr. Wylać na dużą patelnie niezbyt grubą warstwę jajek. Smażyć pod przykrywką ok 5 minut.

Krok 3

Łodygi selera umyć, pokroić na skos w nieduże kawałki.

Krok 2

Wylać na dużą patelnie niezbyt grubą warstwę jajek. Smażyć pod przykrywką ok 5 minut.

Krok 4

Omlet kroić w prostokąty i owijać nim kawałki selera. Można zabezpieczyć wykałaczką.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Seler naciowy otulony cebulkowym omletem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Seler naciowy otulony cebulkowym omletem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Seler naciowy otulony cebulkowym omletem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Seler naciowy otulony cebulkowym omletem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Seler naciowy otulony cebulkowym omletem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Seler naciowy otulony cebulkowym omletem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Seler naciowy otulony cebulkowym omletem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Seler naciowy otulony cebulkowym omletem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Przygotowania do Świąt Wielkanocnych zawsze są świetną okazją dla wszystkich kucharzy, żeby się wykazać. Oto czas powrotu do tradycyjnych receptur – w końcu niektóre z potraw jadane są wyłącznie raz w roku właśnie przy tej okazji.

Czytaj więcej

Żurek to aromatyczna zupa, której sekret smaku tkwi w zastosowanych przyprawach. Mogą być różne inne w zależności od tego, jaki rodzaj żuru zamierzamy przygotować. Podpowiadamy, jak doprawić żurek, aby był jak najsmaczniejszy.

Czytaj więcej