
Składniki
2 sztuki
null
null
null
2 sztuki
0.5 kilograma
1 szklanka
1.5 szklanki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Kasze zalej wrzątkiem i gotuj pod przykryciem około 25 minut.
Krok 2
Opłukane wątróbki pokrój na mniejsze kawałki, oprósz pieprzem i mąką. Smaż przez 5 minut na rozgrzanym oleju cały czas mieszając.
Krok 3
Obraną cebulę pokrój na półplasterki i usmaż na łyżce oleju. Dodaj do wątróbek i zalej winem.
Krok 4
Na koniec dodaj pokruszone Mini kostki Knorr i duś przez kilka minut.
Krok 5
Dodaj do kaszy.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Przyprawa w Mini kostkach Czosnek Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPrzez wielu szefów kuchni zaliczane są do najsmaczniejszych warzyw. Ich delikatny smak i chrupiąca konsystencja doskonale współgrają z wieloma, różnorodnymi produktami. Sprawdźcie, z czym podawać szparagi, by zachwycały najbardziej wybredne podniebienia.
Czytaj więcejJest o nich głośno, gdy tylko pojawiają się na straganach i sklepowych. Trudno im się oprzeć. Brzmi jak opis najnowszej letniej kolekcji ubrań z modowego żurnala? Nic bardziej mylnego! Mowa o truskawach! Lubią wyznaczać trendy – zwłaszcza te kulinarne. Chodzą pogłoski, że prawdziwe z nich kokietki! Jedno jest pewne – swoim urokiem i wdziękiem wypełnią przestrzeń Twojej kuchni.
Czytaj więcej