Wędzony żółty ser z rusztu przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wędzony żółty ser z rusztu

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

1 łyżka

3 łyżki

400 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wędzony ser pokrój na 8 cienkich plasterków.

Krok 2

Papier pergaminowy posmaruj olejem. Następnie połóż na nim plasterek sera, posyp papryką i kminkiem.

Krok 3

Przykryj kolejnym plasterkiem sera i zawiń. Piecz około 6 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wędzony żółty ser z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wędzony żółty ser z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wędzony żółty ser z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wędzony żółty ser z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wędzony żółty ser z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wędzony żółty ser z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wędzony żółty ser z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wędzony żółty ser z rusztu - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!

Czytaj więcej

Łagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!

Czytaj więcej