
Składniki
null
1 łyżka
3 łyżki
400 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Wędzony ser pokrój na 8 cienkich plasterków.
Krok 2
Papier pergaminowy posmaruj olejem. Następnie połóż na nim plasterek sera, posyp papryką i kminkiem.
Krok 3
Przykryj kolejnym plasterkiem sera i zawiń. Piecz około 6 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej