
Składniki
null
1 łyżka
3 łyżki
400 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Wędzony ser pokrój na 8 cienkich plasterków.
Krok 2
Papier pergaminowy posmaruj olejem. Następnie połóż na nim plasterek sera, posyp papryką i kminkiem.
Krok 3
Przykryj kolejnym plasterkiem sera i zawiń. Piecz około 6 minut.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej