Wędzony żółty ser z rusztu przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wędzony żółty ser z rusztu

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
2 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
8 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

1 łyżka

3 łyżki

400 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wędzony ser pokrój na 8 cienkich plasterków.

Krok 2

Papier pergaminowy posmaruj olejem. Następnie połóż na nim plasterek sera, posyp papryką i kminkiem.

Krok 3

Przykryj kolejnym plasterkiem sera i zawiń. Piecz około 6 minut.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wędzony żółty ser z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wędzony żółty ser z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wędzony żółty ser z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wędzony żółty ser z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wędzony żółty ser z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wędzony żółty ser z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wędzony żółty ser z rusztu - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wędzony żółty ser z rusztu - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej