Wiejski twarożek do chleba przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wiejski twarożek do chleba

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

null

null

null

1 pęczek

0.6 szklanki

1 pęczek

250 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rzodkiewki umyj, oczyść i posiekaj drobno razem ze szczypiorkiem.

Krok 2

Ser rozgnieć widelcem i dokładnie wymieszaj ze śmietaną.

Krok 3

Dodaj rzodkiewki, szczypiorek i dopraw do smaku.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wiejski twarożek do chleba - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wiejski twarożek do chleba - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wiejski twarożek do chleba - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wiejski twarożek do chleba - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wiejski twarożek do chleba - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wiejski twarożek do chleba - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wiejski twarożek do chleba - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wiejski twarożek do chleba - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
5 osób ogląda przepis:
Botwinka
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej