
Składniki
null
null
null
1 pęczek
0.6 szklanki
1 pęczek
250 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rzodkiewki umyj, oczyść i posiekaj drobno razem ze szczypiorkiem.
Krok 2
Ser rozgnieć widelcem i dokładnie wymieszaj ze śmietaną.
Krok 3
Dodaj rzodkiewki, szczypiorek i dopraw do smaku.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej