Wiejski twarożek do chleba przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wiejski twarożek do chleba

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

3 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

null

null

1 pęczek

0.6 szklanki

1 pęczek

250 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Rzodkiewki umyj, oczyść i posiekaj drobno razem ze szczypiorkiem.

Krok 2

Ser rozgnieć widelcem i dokładnie wymieszaj ze śmietaną.

Krok 3

Dodaj rzodkiewki, szczypiorek i dopraw do smaku.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wiejski twarożek do chleba - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wiejski twarożek do chleba - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wiejski twarożek do chleba - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wiejski twarożek do chleba - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wiejski twarożek do chleba - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wiejski twarożek do chleba - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wiejski twarożek do chleba - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wiejski twarożek do chleba - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
18 osób ogląda przepis:
Pasta z awokado - VIDEO
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej