
Składniki
null
null
null
1 pęczek
0.6 szklanki
1 pęczek
250 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rzodkiewki umyj, oczyść i posiekaj drobno razem ze szczypiorkiem.
Krok 2
Ser rozgnieć widelcem i dokładnie wymieszaj ze śmietaną.
Krok 3
Dodaj rzodkiewki, szczypiorek i dopraw do smaku.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Podobne przepisy
Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej