
Składniki
10 sztuk
1 sztuka
1 sztuka
2 sztuki
1 sztuka
3 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Obrane, pokrojone ziemniaki usmaż na oleju.
Krok 2
Umyte, oczyszczone z pestek kabaczki, pokrój w kostkę i usmaż na oleju.
Krok 3
Wymieszaj z ziemniakami. Dodaj zeszkloną cebulę i Sos w słoiku Śmietanowo - Pomidorowy Knorr.
Krok 4
Duś około 15 minut. Pod koniec duszenia dodaj czosnek. Gotowe danie podaj z ósemkami pomidorów.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Sos śmietanowo-paprykowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuDzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej