Wiosenna sałatka z rzodkiewką przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wiosenna sałatka z rzodkiewką

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

4 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

4 sztuki

0.5 pęczka

1 pęczek

1 pęczek

6 łyżek

2 sztuki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Jajka ugotuj na twardo, obierz i grubo posiekaj.

Krok 2

Obierz ogórki, pokrój w kostkę. Rzodkiewkę umyj i pokrój w ćwiartki.

Krok 3

Szczypiorek i koperek drobno posiekaj.

Krok 4

Wszystkie składniki wymieszaj ze sobą, dodaj śmietanę dopraw i dokładnie wymieszaj całość.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wiosenna sałatka z rzodkiewką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wiosenna sałatka z rzodkiewką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wiosenna sałatka z rzodkiewką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wiosenna sałatka z rzodkiewką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wiosenna sałatka z rzodkiewką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wiosenna sałatka z rzodkiewką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wiosenna sałatka z rzodkiewką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
11 osób ogląda przepis:
Kanapka wrap z warzywami
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Wigilia jest dla mnie jednym z najważniejszych dni w roku. To cudowna tradycja, ciągle żywa, to dzień, gdy spotyka się cała rodzina. Takich dni nie ma wiele w roku. Składamy sobie życzenia, rozmawiamy, śpiewamy kolędy. I oczywiście spożywamy specjalne polskie dania wigilijne.

Czytaj więcej

Boże Narodzenie to czas, którego uroczysty charakter podkreśla się na różne sposoby, także przygotowując wyjątkowe potrawy. Gęsina, wołowina czy schab? Aromatyczny sos grzybowy czy kwaśna żurawina? Zobacz, jak przygotować pieczone mięsa na święta.

Czytaj więcej