Wiosenna zupa koperkowa na rosole – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wiosenna zupa koperkowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

18 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

100 gramów

null

2 łyżki

2 pęczki

0.5 litra

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bulion Knorr rozpuść w wodzie i podgrzej na małym ogniu.

Krok 2

Koperek umyj, osusz, posiekaj i podsmaż na rozgrzanym tłuszczu, przełóż do zupy, zagotuj.

Krok 3

Śmietanę rozprowadź razem z odrobiną mąki i wywaru, rozmieszaj, dodaj do potrawy.

Krok 4

Gotuj chwilkę, cały czas mieszając, aż zupa nieco zgęstnieje. Dopraw do smaku.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wiosenna zupa koperkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wiosenna zupa koperkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wiosenna zupa koperkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wiosenna zupa koperkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wiosenna zupa koperkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wiosenna zupa koperkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wiosenna zupa koperkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wiosenna zupa koperkowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej