Wiosenna zupa koperkowa na rosole – Zobacz na przepisy.pl pixel

Wiosenna zupa koperkowa

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

2

heart
20 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

7 osób wydrukowało

Pobierz pdf

7 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

null

100 gramów

null

2 łyżki

2 pęczki

0.5 litra

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Bulion Knorr rozpuść w wodzie i podgrzej na małym ogniu.

Krok 2

Koperek umyj, osusz, posiekaj i podsmaż na rozgrzanym tłuszczu, przełóż do zupy, zagotuj.

Krok 3

Śmietanę rozprowadź razem z odrobiną mąki i wywaru, rozmieszaj, dodaj do potrawy.

Krok 4

Gotuj chwilkę, cały czas mieszając, aż zupa nieco zgęstnieje. Dopraw do smaku.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Wiosenna zupa koperkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Wiosenna zupa koperkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Wiosenna zupa koperkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Wiosenna zupa koperkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Wiosenna zupa koperkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Wiosenna zupa koperkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Wiosenna zupa koperkowa - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Wiosenna zupa koperkowa - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Warzywa po chińsku
czas przygotowania
15 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej