
Składniki
3 sztuki
2 sztuki
1 łyżka
3 łyżki
1 sztuka
1 kilogram
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Rybę pokrój w kawałki i oprósz solą morską.
Krok 2
Cebulę obierz i pokrój w plastry, papryczkę chili i kolendrę posiekaj.
Krok 3
Układaj w naczyniu naprzemiennie warstwy ryby i warzyw, aż do wyczerpania składników.
Krok 4
Z limonek wyciśnij sok i zalej ceviche.
Krok 5
Rybę marynuj przez 3 godziny.
Przepisy w Waszym wykonaniu
średnie
Przygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej